CloudLibrary

Lees nu gratis digitaal via de bibliotheek!

Je kan 2 boeken lenen, 2 boeken reserveren en elk boek maximaal 6 weken houden. Geen boetes, geen zorgen: een boek verdwijnt na de uitleentermijn vanzelf van je toestel.

Meld je aan op het cloudLibrary-platform met je Mijn Bibliotheek-profiel en leen meteen jouw eerste 2 boeken. In de collectie vind je voornamelijk Nederlandstalige fictie en non-fictie, maar ook Engelstalig werk.

Stappenplan voor leners

Zo werkt het e-boeken uitleenplatform:

1) Download de app via de Apple App Store of Google Play op je smartphone of tablet. Kies in het keuzemenu voor België – E-boeken Vlaanderen en Brussel – de Bib.

OF, als je reeds de app hebt:

Ga rechtstreeks naar het aanbod e-boeken van de Vlaamse en Brusselse bibliotheken via deze link

2) Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel, maak je keuze uit het aanbod en begin meteen te lezen.

3) Wil je e-boeken op je e-reader plaatsen? Maak dan gebruik van onze handleidingen om boeken te downloaden via Adobe Digital Editions op Windows of Mac.

Veel leesplezier!