Bib Sophia heeft sinds januari een collectie gezelschapsspelen. We kozen voor gekende en minder gekende spelen om een uitdagend aanbod samen te stellen. Zowel voor de allerkleinsten als voor ouderen is er aanbod en daarin is er keuze tussen spelen die je alleen kan spelen of met je hele vriendenkring.

Spelregels spelotheek


1. Een spel wordt uitgeleend voor een periode van 3 weken, maximaal verlengbaar tot een uitleenperiode van 12 weken (tenzij het spel gereserveerd is)

2. Wanneer een spel te laat binnengebracht wordt, gelden de standaardvergoedingen van €0.05 per dag na de uitleentermijn

3. Wanneer een deel van het spel ontbreekt, maar het spel kan nog gespeeld worden, wordt een vergoeding  aangerekend.  De spelen worden telkens op volledigheid gecontroleerd bij het binnenbrengen. 

4. Wanneer een spel bij het binnenbrengen niet meer gespeeld kan worden wegens beschadiging of ontbrekende delen, wordt de aankoopprijs  aangerekend. (Dit wordt vastgesteld door de bibliothecaris)

Tip: onze spelen worden op volledigheid gecontroleerd voor ze terug in het rek gaan. Wil je zeker zijn dat je alle onderdelen mee hebt naar huis, controleer dan graag nog eens extra op volledigheid voor je het spel leent

Waar vind je de gezelschapsspelen in de bib?

Je kan deze vinden in de kast naast de publiekspc's achter de balie

Catalogus

kast vol gezelschapsspelen Bib Sophia