Reserveer je materiaal

Reserveer je materiaal via mijn bibliotheek.

Wij geven je een seintje als je gevraagde materiaal in de bibliotheek is.

Over reserveren

Hoe kan ik een bestelling plaatsen via Mijn Bibliotheek? Hoe reserveer ik titels via Mijn Bibliotheek?

Je kan boeken, cd’s en dvd’s bestellen om af te halen door ze online te reserveren in Mijn Bibliotheek.

Dit zijn de verschillende stappen die je moet volgen om te reserveren:

• Meld je aan bij Mijn Bibliotheek
    Nog niet geregistreerd in Mijn Bibliotheek? Lees hier hoe je een profiel aanmaakt.
  • Zoek de titel die je wil reserveren op in de catalogus en klik op ‘details’. Klik vervolgens op de knop ‘reserveer’. Bevestig tot slot je reservatie door te klikken op de knop 'reserveren'.
  • Wanneer de gereserveerde titel klaarstaat, krijg je een e-mail en een melding via Mijn Bibliotheek.

Lukt dit niet? Wij helpen je graag verder. Bel ons op 02/245 32 90 of stuur een mailtje naar Bib Sophia (bibsophia@schaarbeek.be)

Hoe maak ik een Mijn Bibliotheek-profiel om te bestellen?

Je hoeft maar één keer een profiel aan te maken. Hiervoor heb je het volgende nodig:

• Een geldige bibliotheekkaart
  • Een e-mailadres

Start registratie

Wat kan ik allemaal reserveren en ophalen? Uit welke titels kan ik kiezen?

Alles wat je vindt in de catalogus kan je reserveren: boeken, cd’s en dvd’s.