DVD
Néerlandais

Robinson Crusoe

Vincent Kesteloot (directeur), Ben Stassen (directeur), Ramin Djawadi (compositeur)
Papegaai Dinsdag woont met zijn dierenvrienden op een paradijselijk eiland. Toch hoopt hij met de hulp van drenkeling Robinson Crusoe de rest van de wereld te ontdekken. Vanaf ca. 6 jaar.
Titre
Robinson Crusoe
Directeur
Vincent Kesteloot Ben Stassen
Compositeur
Ramin Djawadi 1974-
Langue
Néerlandais
Éditeur
Sans lieu de publication: StudioCanal, 2016
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2015
Durée
ca. 87 min.
Note
Taalkeuze: Nederlands, Vlaams, Frans
EAN
5412370816702

Commentaires

Na een verschrikkelijke storm lijdt Crusoe schipbreuk en komt terecht op een onbewoond eiland waar hij vriendschap sluit met de bonte papegaai Dinsdag. De vrienden van Dinsdag zijn ook al gauw de vrienden van Crusoe – mens en dier(en) leven vreedzaam samen! Wat ze niet weten is dat Crusoe niet de enige overlever is: de gemene scheepskatten hebben zich in een grot verstopt, wachtend op jonkies. Als die groot zijn, barst de strijd om het eiland pas goed los en het duurt even voordat duidelijk is wie de overwinnaar is… Zeker als er ook nog piraten op de loer liggen en ‘thuis’ een andere lading krijgt. Een bekend verhaal dat vanuit een ander perspectief, met terugwerkende kracht, in kleurig 3D, wordt verteld en een onverwacht, maar liefdevol einde kent. Mooi gemaakt, met een verhaallijn vol vaart en humor en goed verstaanbaar. Met bonus (making of, animeren van een papegaai). De moeite waard voor kinderen vanaf ca. 6 jaar.

À propos de Vincent Kesteloot

Vincent Kesteloot, né le 23 mars 1995, à Anvers (Belgique), est un joueur belge de basket-ball. Il évolue au poste d'ailier.

Carrière

Palmarès et distinctions

Palmarès

En club

  • Champion de Belgique en 2017, 2018 et 2017, 2019 Filou Oostende.
  • Vainqueuer de la Coupe de Belgique en 2017 et 2018 avec Filou Oostende et en 2020 avec les Telenet Giants Antwerp.

Distinctions personnelles

  • 1 fois joueur de la semaine en championnat de Belgique.

En lire plus sur Wikipedia