De meiden van de a capella zanggroep The Bellas zijn nu drie jaar afgestudeerd. Ze krijgen de kans weer bij elkaar te komen en op te treden voor de Amerikaanse troepen in Europa. Vanaf ca. 15 jaar.
Titre
Pitch perfect 3
Directeur
Trish Sie
Antécédent bibliographique
Mickey Rapkin
Compositeur
Christopher Lennertz
Acteur
Anna Kendrick Rebel Wilson
Langue
Anglais
Éditeur
Universal, © 2018
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2017
Durée
ca. 89 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans Ondertiteling: Engels, Nederlands, Frans, Arabisch, Spaans, Deens, Fins, Hindi, IJslands, Noors, Portugees, Zweeds, Engels voor slechthorenden Gebaseerd op de gelijknamige roman van Mickey Rapkin
EAN
5053083143466

Commentaires

Derde en laatste deel in de serie muzikale komedies ‘Pitch perfect’ (2012, 2015). Beca (Anna Kendrick), ‘Fat’ Amy (Rebel Wilson), Chloe (Brittany Snow) en een aantal andere jonge vrouwen zijn een groep buitenbeentjes die aan de universiteit de a capella zangroep ‘The Bellas’ opgericht hebben. Inmiddels zijn ze drie jaar afgestudeerd, maar de meesten van hen zijn niet zo succesvol in de echte wereld. Via de vader van Audrey, die legerofficier is, krijgen ze de kans weer bij elkaar te komen en op te treden voor de Amerikaanse troepen in Europa. Ze strijden met drie andere groepen om een plek in het voorprogramma van DJ Khaled (die als zichzelf een gastrol heeft). De aanwezigheid van Amy’s vader (John Lithgow), een man met een schimmig verleden, zorgt voor spanning en actie. Menno Woudt (sevendays.nl) schrijft dat de makers niet goed wisten wat ze in dit derde deel nog konden toevoegen en vindt de ‘platte actie’ geen aanwinst: ‘Gelukkig zijn de Bella’s zelf wel op dreef: de optredens zij…Lire la suite

À propos de Trish Sie

Patricia « Trish » Sie (née Kulash) est une danseuse, chorégraphe et réalisatrice américaine.

Biographie

Trish Sie est née à Washington, D.C. Elle est diplômée en théorie de la musique et composition de l'université de Pennsylvanie.

En 2006, elle a réalisé le clip de la chanson Here It Goes Again du groupe OK Go pour lequel elle a gagné le Grammy Award du meilleur clip.

Filmographie

Cinéma

  • 2011 : The Future : chorégraphe additionnel
  • 2011 : God Bless America : chorégraphe
  • 2014 : Sexy Dance 5: All in Vegas : réalisatrice
  • 2017 : Pitch Perfect 3 : réalisatrice
  • 2020 : La Nuit où on a sauvé maman (The Sleepover) : réalisatrice

Télévision