DVD
Anglais

Flicka 2 : friends forever

Michael Damian (directeur), Mary O'Hara (antécédent bibliographique), Mark Thomas (compositeur)
Carrie moet verhuizen van de stad naar de ranch van haar vader op het platteland van Wyoming. Ze sluit vriendschap met de wilde mustang Flicka.
Sujet
Paarden
Titre
Flicka 2 : friends forever
Directeur
Michael Damian
Antécédent bibliographique
Mary O'Hara
Compositeur
Mark Thomas
Acteur
Patrick Warburton Tammin Sursok Clint Black
Langue
Anglais
Éditeur
Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2010
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2010
Durée
ca. 95 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
EAN
8712626060079

Commentaires

Een zelfstandig te bekijken vervolg van regisseur Michael Damian (Hot tamale; Marley & me: the puppy years) op de Amerikaanse jeugdfilm 'Flicka'* (2006). De ongeveer 16-jarige Carrie woont bij haar oma in Pittsburg, maar wanneer deze ziek wordt, moet ze verhuizen naar de ranch van haar vader. Die heeft haar niet meer gezien sinds ze een baby was. Het leven op het platteland van Wyoming is moeilijk voor het stadsmeisje, maar dat verandert door de band die er ontstaat met de wilde zwarte mustang Flicka, het paard van haar nichtje Katy. Samen moeten ze nog veel problemen overwinnen. In de hoofdrollen Tammin Sursok (Hanna Montana), Patrick Warburton en Clint Black (vooral bekend als countryzanger). Hans Geurts (Cinemagazine, i) vindt de film braaf en voorspelbaar, maar goed geacteerd en mooi in beeld gebracht: 'Ronduit aanbevolen voor de liefhebbers van paardenfilms en een niet al te veeleisend en kritisch publiek.' Vanaf ca. 12 jaar.

À propos de Michael Damian

Michael Damian est un acteur, chanteur, producteur, réalisateur et scénariste américain né le 26 avril 1962 à San Diego, Californie (États-Unis).

Biographie

Michael Damian est né le 26 avril 1962 à San Diego, Californie, USA. Son vrai nom est Michael Damian Weir.

Il s'est marié en France le 18 juin 1998 avec Janeen Best. Ils ont passé leur lune de miel en Turquie.[pertinence contestée]

Michael Damian et Janeen Best ont vécu en France de 1999 à 2002 à Frépillon. À cette époque, ils ont écrit et réalisé une série pour TF1, En lire plus sur Wikipedia