DVD
Néerlandais

Geheim agent Marnie

Christoph Lauenstein (directeur), Wolfgang Lauenstein (directeur)
Huiskat Marnie belandt bij toeval op een boerderij. Samen met hond Elvis, haan Eisbrand en ezel Mambo Jambo gaat ze op weg om een reeks mysterieuze diefstallen op te lossen. Vanaf ca. 6 jaar.
Sujet
Huisdieren
Sujet supplémentaire
animatiefilms, Animatiefilm, avonturenfilm
Titre
Geheim agent Marnie
Directeur
Christoph Lauenstein Wolfgang Lauenstein
Titre uniforme
Marnies Welt
Langue
Néerlandais
Éditeur
Dutch Filmworks, 2019
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2018
Durée
88 min.
Note
Taalkeuze: Vlaams, Nederlands, Engels, Frans Nederlands ondertiteld
EAN
8719372008324

Commentaires

Duitse animatiefilm van de broers Christoph en Wolfgang Lauenstein (Louis en de Aliens). Marnie is een mollige huiskat die door haar baasje Rosalie gruwelijk verwend wordt. De buitenwereld kent ze alleen van de televisie, vooral van detectiveseries. De stiefbroer van Rosalie trekt onverwacht bij haar in, en omdat hij een hekel heeft aan katten stopt hij Marnie in een doos die hij naar de noordpool stuurt. Gelukkig komt Marnie terecht op een boerderij waar ze kennismaakt met drie bijzondere dieren: de laffe waakhond Elvis die op de vlucht is voor zijn baasje, de ezel Mambo Jambo die zich verkleedt heeft als zebra en graag bij het circus wil en de haan Eisbrand die op zoek is naar innerlijke vrede. Marnie denkt dat ze een uitstekende detective is en gaat samen met haar nieuwe vrienden op pad om een reeks mysterieuze diefstallen op te lossen, waarbij het viertal in hilarische avonturen belandt. Het verhaal is geïnspireerd op het sprookje van de Bremer stadsmuzikanten. Fabian Melchers (Te…Lire la suite

À propos de Christoph Lauenstein

Christoph Lauenstein, né à Hildesheim (Allemagne de l'Ouest) le 20 mars 1962, est un cinéaste et animateur allemand.

Conjointement avec son frère jumeau Wolfgang Lauenstein, il a reçu en 1989 l'Oscar du meilleur court métrage d'animation pour leur film Balance.

Biographie

Filmographie partielle

Distinctions

  • 1989 : Oscar du meilleur court métrage d'animation pour Balance, conjointement avec Wolfgang Lauenstein

Notes et références

Liens externes