Boek
Nederlands

De heks van klank en toon

Thea Stilton (auteur), Silvia Bigolin (illustrator), Adriane Lam (illustrator)
+1
De heks van klank en toon
×
De heks van klank en toon De heks van klank en toon
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
De heks van Klank en Toon die probeert de macht te grijpen, met een oorverdovende klankstorm. Ze wordt geholpen door de Razende Roofvogels en de Stille Weerwolven. Kunnen de vijf prinsessen haar aanval weerstaan? Vanaf ca. 10 jaar.
Onderwerp
Heksen
Titel
De heks van klank en toon
Auteur
Thea Stilton
Illustrator
Silvia Bigolin Adriane Lam
Vertaler
Manon Smits Pieter van der Drift
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Strega del suono
Editie
1
Uitgever
Amsterdam: De Wakkere Muis, 2014
271 p. : ill.
ISBN
9789085922643 (hardback)

Besprekingen

De bewoners van het Grote Rijk worden bedreigd door de Grauwe Heksen. In dit derde deel uit de serie 'Heksen van Fantasia' die uit zes delen zal bestaan is het de heks van Klank en Toon die probeert met een oorverdovende klankstorm, geholpen door de Razende Roofvogels en de Stille Weerwolven, de macht te grijpen. Gelukkig zijn daar ook nog de vijf prinsessen die in de tegenaanval gaan. Het voorspelbare verhaal munt niet uit in diepgang, maar liefhebbers van fantasy en sprookjes zullen dat niet als een minpunt zien omdat er ondanks de stroeve taal en houterige dialogen ook wel originele vondsten in zitten. Er is een overvloed aan bruingekleurde illustraties met zelfs versierde boekranden op elke bladzijde. In het midden van het boek bevat een kleurenkatern (16 blz.), het zogenaamde Heksenboek, gedrukt op zacht papier. Er is een voor- en nawoord en het verhaal eindigt natuurlijk met een cliffhanger. De binnenkant van het omslag kan eventueel nog als poster gebruikt worden. Vanwege de ov…Lees verder

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton
Lees verder op Wikipedia

Suggesties