Dvd
Engels

Monsters vs Aliens

Rob Letterman (regisseur), Conrad Vernon (regisseur), Henry Jackman (componist)
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Titel
Monsters vs Aliens
Andere titel
Monsters versus Aliens
Regisseur
Rob Letterman Conrad Vernon
Componist
Henry Jackman
Taal
Engels
Uitgever
Universal Studios, © 2018 | Andere uitgaves
1 dvd-video
Oorspr. opname
2009
Speelduur
ca. 90 min.
Aantekening
Taalkeuze: Nederlands, Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
EAN
5053083144630

Over Rob Letterman

CC BY 2.0 - Foto van/door vagueonthehow

Rob Letterman is een Amerikaans filmregisseur. In 1999 regisseerde hij de kortfilm Los Gringos, waarmee hij in 2000 werd geaccepteerd voor het Sundance Film Festival. Kort nadien ging hij aan de slag bij DreamWorks Animation, waarvoor hij in 2004 met Shark Tale zijn eerste film regisseerde. Zijn eerste live-action langspeelfilm kwam er met Gulliver's Travels in 2010.

Filmografie

Als regisseur

  • Los Gringos (1999, kortfilm)
  • Shark Tale (2004)
  • Monsters vs. Aliens (2009)
  • Gulliver's Travels (2010)
  • Goosebumps (2015)
  • Pokémon Detective Pikachu (2019)
Lees verder op Wikipedia