Dvd Engels

Hotel Transsylvanië 3 : een monsterlijk leuke vakantie

Genndy Tartakovsky (regisseur), Mark Mothersbaugh (componist)

Hotel Transsylvanië 3 : een monsterlijk leuke vakantie

Genndy Tartakovsky (regisseur), Mark Mothersbaugh (componist)
  • Vanaf 6-8 jaar

Alle exemplaren uitgeleend

Titel
Hotel Transsylvanië 3 : een monsterlijk leuke vakantie
Regisseur
Genndy Tartakovsky
Componist
Mark Mothersbaugh
Uniforme titel
Hotel Transylvania 3 : summer vacation
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, © 2018
1 dvd-video
Oorspr. opname
2018
Speelduur
93 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Nederlands, Vlaams, Frans Ondertiteling: o.a. Nederlands, Engels, Frans
EAN
8712609639315

Beschikbaarheid en plaats in de bib

Schaarbeek

zondag: Gesloten
maandag: 12:00 - 19:00
dinsdag: 12:00 - 16:00
woensdag: 12:00 - 19:00
donderdag: 12:00 - 16:00
vrijdag: 12:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 13:00

Adres

Lambermontlaan 224
1030 Schaarbeek
(Toon op kaart)

Contactgegevens

02 245 32 90
Beschikbaarheid Uitgave Plaats in de bib
Beschikbaarheid
Uitgeleend tot 27/02/2019
Uitgave
Sony Pictures Home Entertainment, © 2018
Plaats in de bib
Jeugd Films en Series
HOTE

Over Genndy Tartakovsky

Genndy Tartakovsky (Russisch: Геннадий Борисович Тартаковский, Gennadi Borisovitsj Tartakovski), (Moskou, 17 januari 1970) is een Amerikaanse televisie-animator en producent die in de toenmalige Sovjet-Unie geboren is. Zijn bekendste creaties zijn Dexter's Laboratory, The Powerpuff Girls, Samurai Jack, Star Wars: Clone Wars en Sym-Bionic Titan.

Filmografie

Regisseur

  • 2 Stupid Dogs (1993)
  • Dexter's Laboratory (1996)
  • The Powerpuff Girls (1998–2000)
  • Dexter's Laboratory: Ego Trip (1999)
  • Samurai Jack (2001)
  • Dexter's Laboratory: Chicken Scratch (2002)
  • Star Wars: Clone Wars (2003)
  • Maruined (2009)
  • Sym-Bionic Titan (2010–2011)
  • Hotel Transylvania (2012)

Producent