Dvd
Meertalig

The time that remains

Elia Suleiman (regisseur), Saleh Bakri (acteur), Yasmine Haj (acteur)

The time that remains

Elia Suleiman (regisseur), Saleh Bakri (acteur), Yasmine Haj (acteur)
Genre:
Titel
The time that remains / écrit et réalisé par Elia Suleiman
Regisseur
Elia Suleiman
Acteur
Saleh Bakri Yasmine Haj Leila Muanmar
Taal
Meertalig, Arabisch, Hebreeuws
Uitgever
Cinéart, 2009
1 dvd-video
Oorspr. opname
2009
Speelduur
109 min.
Aantekening
Afwisselend Arabisch en Hebreeuws gesproken Ondertiteling: Nederlands, Frans
EAN
5414939017780 5414939017711
mooov

Over Elia Suleiman

Elia Suleiman, Arabisch: إيليا سليمان (Nazareth (Israël), 28 juli 1960) is een Arabisch-Israëlisch filmproducent, -regisseur, -acteur en scenarioschrijver. Hij is het bekendst om de film Divine Intervention (Arabisch: Yaddon Illaheyya) uit 2002, een moderne tragische komedie over het leven onder bezetting in de Palestijnse gebieden die de Grand Prix du Jury won op het Filmfestival van Cannes datzelfde jaar. In 2008 ontving Suleiman de Prins Claus Prijs van het Prins Claus Fonds.

Suleimans andere films omvatten Chronicles of a Disappearance (1996) and Cyber Palestine (2000).

Filmografie

  • It Must Be Heaven (2019)
  • 7 días en La Habana
  • The Time That Remains (2009)
  • Yadon ilaheyya (2002)
  • Cyber Palestine (1999)
  • Chronicle of a Disappearance (1997)
  • War and Peace in Vesoul (1997)
  • H…Lees verder op Wikipedia