Boek
Nederlands

Happy@work? : vijf pijlers voor werknemersgeluk

Bart De Bondt (auteur)
+1
Happy@work? : vijf pijlers voor werknemersgeluk
×
Happy@work? : vijf pijlers voor werknemersgeluk Happy@work? : vijf pijlers voor werknemersgeluk

Happy@work? : vijf pijlers voor werknemersgeluk

Hoe jouw gedrag en dat van anderen op de werkvloer veranderen? Gelukkige mensen presteren beter. Zo simpel is het. Waarom gaan we hier in de bedrijfswereld dan zo snel aan voorbij? Omdat geluk zo moeilijk te meten is? Omdat we angst hebben de controle te verliezen? Happy@WORK ontrafelt het belang van geluk op de werkvloer. Het boekje laat de lezer bovendien kennisma
Titel
Happy@work? : vijf pijlers voor werknemersgeluk
Auteur
Bart De Bondt
Taal
Nederlands
Parallele titel
Happy at work?
Uitgever
Leuven: LannooCampus, 2017
116 p. : ill.
ISBN
9789401440981 (paperback)

Over Bart De Bondt

GFDL - Foto van/door Bart De Bondt

Bart De Bondt (Reet, 31 december 1964) is een Belgisch schrijver en managementcoach. Hij is gehuwd met Greet Rouffaer.

Biografie

Tot 2009 werkte hij bij ING, waar hij van productie-inspecteur en afdelingshoofd doorheen verschillende functies opklom tot CEO van de afdeling ING Verzekeringen in België. In 2010 schreef hij De Ladder van leiderschap, dat in 2011 genomineerd werd als "managementboek van het jaar 2011".

In 2006 nam De Bondt het initiatief tot "De Rode Knoop". Het ging over een actie rond de aanspreekbaarheid met in de voorbeeldfunctie "bekende of betrokken Vlamingen", die zichzelf als dusdanig (aanspreekbaar dus) "merkten" met een Rode Knoop. 'Mensen weer met elkaar aan het praten brengen' was het motto van die actie. De eerste Rode Knoop werd op 10 januari 2006 door de toenmalige provinciegouverneur Steve Stevaert te Hasselt uitgereikt aan het showbizzduo Nicole & Hugo.

Later stimuleerde hij …Lees verder op Wikipedia