Boek
Nederlands

Lentepret

+1
Lentepret
×
Lentepret Lentepret
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Vos, Muis, Wasbeer en Uil spelen in de eerste lentezon. Ze zien pasgeboren lammetjes, kleine konijntjes en lieve kuikentjes. Samen vliegen ze met de luchtballon over de velden. Maar … ze vliegen te ver! Kun jij helpen?

Een interactief prentenboek boordevol lentekriebels! Voor kinderen vanaf 3 jaar.
Onderwerp
Lente, Samen spelen
Titel
Lentepret / [tekst en illustraties] Anita Bijsterbosch
Auteur
Anita Bijsterbosch
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2022
[28] p. : ill.
ISBN
9789044845457 (hardback)

Over Anita Bijsterbosch

Anita Bijsterbosch (Apeldoorn, 7 januari 1961) is een Nederlands kinderboekenschrijfster en illustratrice.

Biografie

Anita Bijsterbosch werd geboren in Apeldoorn. Als kind las en bestudeerde ze al graag prentenboeken. Deze ging ze later natekenen en verzon daar toen haar eigen verhaaltjes bij. Na haar middelbare school ging zij schilder- en tekenlessen volgen bij galerieën in de buurt van haar woonplaats. Ze leerde daar veel uit tekenboeken.

Loopbaan

Bijsterbosch debuteerde in 2012 haar eerste prentenboek Woesj!. Dit boek werd uitgegeven door Clavis Uitgeverij.

Bibliografie

  • (2012) Woesj!
  • (2014) De zoektocht van papa zeepaardje
  • (2014) Kameleon ziet kleuren
  • (2015) Ik ga als cowboy
  • (2015) Muisje wil dansen
  • (2016) Piept kleine muis alleen?
  • Lees verder op Wikipedia