Bibliotheek Schaarbeek is op zoek naar kandidaten voor de leesjury (KJV)!

Ben jij een leesbeest?

Babbel je graag over de boeken die je gelezen hebt?

Schrijf je dan meteen in!

Deelnemen is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Aanwezigheid op alle sessies is noodzakelijk.

Meer info en inschrijven via bibliotheek@schaarbeek.be of in de bib.

Start:

Op 8 september 2018 om 12u is het weer zover:

Het jaarlijkse heerlijke super Boem Patat Josaphat komt weer aangewaaid.

Breng iets te eten mee voor onze picknicktafel en je eet gratis! Voor € 7 per persoon kan je ook mee genieten. Kinderen onder de 12 jaar betalen € 3.

Ook dit jaar hebben we weer spectaculair circus op het programma van Che Cirque en Circus Marcel. Tussendoor kan jij je laten grimeren of een plaatje aanvragen.

Vanaf maandag 3 september 2018 kunt u naar jaarlijkse gewoonte de hele maand terecht in de bibliotheek voor onze reuze boekenverkoop.

Tijdens deze jaarlijkse boekenverkoop worden meer dan 5000 afgevoerde boeken, strips, dvd’s en cd’s verkocht die uit de collectie van de bibliotheek verdwijnen om plaats te maken voor het allernieuwste op de markt. Dit tegen een miniprijsje.

Tijdens de zomervakantie vanaf 2 juli tot en met 31 augustus 2018 heeft de bibliotheek van Schaarbeek aangepaste openingsure Meer lezen

Op de nationale feestdag is de bib een dagje gesloten. Op maandag 23 juli zijn we terug open. Wie ondertussen boeken of andere materialen wil terugbrengen kan die ook in onze brievenbus achterlaten.

Een leuke feestdag gewenst!