25 april 2018 van 19u tot 21u: SLOTFEEST Kinder- en Jeugdjury (KJV)

Meer dan 60 kinderen en jongeren kwamen het afgelopen schooljaar zo’n 8 keer samen in de bibliotheek. Bedankt liefst juryleden voor jullie noeste leeswerk, het samenkomen en bespreken van de boeken en tot slot hun deelname aan de verkiezing van het beste boek.

Dat verdient een applausje! Alle kinderen en begeleiders, hun (groot)ouders, vrienden en vriendinnen, … zijn welkom om deel te nemen aan het slotfeest.

De juryleden van 1ste t.e.m. 4de leerjaar maken zelf stempels met linoleum en aardappels om hiermee een eigen zak te bedrukken. De juryleden van 5de leerjaar t.e.m. 4de middelbaar snijden zelf hun sjablonen met cutter en snijmat voor ze deze op hun zak (zeef)drukken.

Dat alles onder de professionele begeleiding van echte zeefdrukartiesten!

En natuurlijk zorgen we voor een lekker hapje en een drankje.

Iedereen welkom in onze bibliotheek op de Lambermontlaan 224, reserveren niet nodig.